Alfred Airhawk (ZMugens) from Fatal Fury In CVS POTS Style for Capcom Vs SNK Evolution Kore



I am sharing Alfred Airhawk (version created by ZMugens) from Fatal Fury in CVS POTS style for the game Capcom Vs SNK Evolution Kore. I hope you enjoy!

NOTE: Terrible work. Bugged custom combo, horrible forward dash, he almost doesn't move when the Critical Wing move is executed and he doesn't have the Special Move Shock Stall. I hope for an improved version from another creator because I'm a fan of this character! __________________________________________________________________ Estou compartilhando Alfred Airhawk (versão criada por ZMugens) de Fatal Fury em estilo CVS POTS para o jogo Capcom Vs SNK Evolution Kore.

Eu espero que você goste!

OBS: Péssimo trabalho. Custom combo bugado, forward dash horrível, ele quase não se move quando o golpe Critical Wing é executado e ele não tem o Special Move Shock Stall. Espero uma versão melhorada por parte de outro criador pois sou fã deste char! Author = ZMugens

Game Download https://kiporra1.blogspot.com/2022/07/capcom-vs-snk-evolution-kore-download.html


_______________________________________________________________________________



Neo Dio (GoldEX) from World Heroes In CVS POTS Style for Capcom Vs SNK Evolution Kore





I am sharing Neo Dio (version created by GoldEX) from World Heroes in CVS POTS style for the game Capcom Vs SNK Evolution Kore.

I hope you enjoy!

NOTE: Compared to Mr. A's version, this is a terrible work. The EX Sonic Saber move is horrible, stunning the opponent instead of immediately knocking them down. The char bug becomes paralyzed if the Surging Ash Projection move does not grab the opponent. The video shows the version of Neo Dio made by Mr. A compared to the version made by GoldEX. I hope for an improved version by Mr. A or another creator! __________________________________________________________________ Estou compartilhando Neo Dio (versão criada por GoldEX) de World Heroes em estilo CVS POTS para o jogo Capcom Vs SNK Evolution Kore.

Eu espero que você goste!

OBS: Comparado com a versão de Mr. A, este é um péssimo trabalho. O golpe EX Sonic Saber é horrível, atordoando o oponente em vez de derrubá-lo de imediato. O char buga ficando paralisado se o golpe Surging Ash Projection não agarrar o oponente. O vídeo mostra a versão do Neo Dio feita por Mr. A em comparação com a versão feita por GoldEX. Eu espero uma versão melhorada por Mr. A ou outro criador!


Author = GoldEX



Game Download https://kiporra1.blogspot.com/2022/07/capcom-vs-snk-evolution-kore-download.html

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

Capcom Vs SNK Evolution Rev 2 & Kore Updated Edition - Download MediaFire

Musashi Akatsuki from The Last Blade Adapted for Capcom Vs SNK Evolution Kore (Petition)

K9999 from KOF In CVS POTS Style Adapted for Capcom Vs SNK Evolution Kore